Een plek waar iedereen tot rust komt
We bieden een plek voor degene die om wat voor reden dan ook op dit moment wat dreigen vast te lopen in het leven. Daarbij kun je denken aan:

– Burn-out.
– Verslaving.
– Onverwerkte gebeurtenissen.
– Herstellend van een burn-out.
– Herstellen van een verslaving
– Time–out.
– Op zoek naar je indentiteit.

We werken volgens een unieke methode waarin ikzelf nagedacht heb hoe zouden ze mij hebben kunnen bereiken op het moment dat ik het lastig had. Ik dacht waarom pakken we het niet in in een mooi avontuur? Er even tussenuit om de boel op een rijtje zetten in een schitterende omgeving. Waar je de tijd hebt om te genieten van de mooie bossen en de meren hier in de omgeving. Je leeft als gast met ons mee in onze droom van het zoveel mogelijk zelfvoorzienend wonen. Waar we 24 u per dag zolang als je hier bent bereikbaar voor je zijn. Je kunt hier open en bloot alles vertellen wat je op je hart hebt want wat hier verteld word dat blijft hier. We hebben goede gesprekken tijdens het mountainbiken of kajakken. We gaan lekker een middagje vissen en als je tijd nodig hebt om uit te rusten dan ben je hier op de juiste plek. We zijn persoonlijk betrokken en maken een samen een plan van aanpak over de toekomst. We nemen samen afscheid van het verleden en kijken naar voren. En we maken plezier. De zoektocht naar jezelf en het aanpakken van de problemen is een echt avontuur waarin je al een overwinnaar bent op het moment dat je ze onder ogen durft te zien en er aan durft te werken. Daarom pakken wij het ook in, in een geweldig levensveranderd avontuur.

2. Vakantie + vakanties
Het aanbieden van vakanties die net even wat anders zijn. We noemen die vakantie+ vakanties. In deze vakantie s gaan we een geweldig avontuur beleven met je gezin en/of partner. De vakanties staan bol van leuke activiteiten en ontspanning. Zoals vlot bouwen, kajakken, mountainbiken, sporten, vissen , wandelen, kajakken, survivalen enz. En we gaan back to basic. We beperken het gebruik van telefoon, ipads en laptops tot het minimale.Zodat er veel tijd aan elkaar besteed kan worden zonder prikels van buitenaf. We leven op een eenvoudige manier en jullie verblijven in onze familitenten waar je met zijn 4en kan slapen. ( tentje erbij is geen probleem)De nadruk in de vakantie ligt op het spelenderwijs versterken van de band tussen de verschillende gezinsleden. Wij vinden dat erg belangrijk aangezien we in een drukke veel eisende samenleving leven waarin je als gezin nog wel eens onder gesneeuwd dreigt te raken. Wij hebben voor onszelf zo n vakantie in elkaar gezet toen we erg druk waren met ons werk in Nederland. Het viel ons op dat we er als gezin een stuk sterker uitkwamen en ook nog de mooiste vakantie beleefd hadden die we ooit gehad hadden. Zowel wij als ouders als onze kinderen.

3. ROOTS MTB.

We treffen het met onze omgeving. We zitten midden in een mooi mountainbike gebied. Vlak bij ons huis starten er al 8 mtb banen voor zowel beginners als de gevorderde. Met lengtes van 5 km tot 43 km en er is een techniekbaan voor iedereen. Wat zeker de jonge kinderen erg leuk vinden. U kunt bij ons uw tentje op slaan of gebruik maken van ons appartement of verblijven in onze familietent. Gewoon lekker voor een paar dagen of wat langer. Verdorp zijn er nog meer banen met een totale lengte van ongeveer 461 km. Wat allemaal binnen een straal van 35 km bereikbaar is. Lekker fietsen met je gezin of een groep vrienden en vriendinnen. S avonds gezellig bij het kampvuur je eten klaar maken en na genieten bij het meer den de sauna. Wat wil een mensnog meer. Wat ook gaaf is om te doen is een route fietsen en je eten meenemen en je slaapzakje op je rug. En dan een mooi pekje opzoeken om te overnachten en de volgende ochtend weer verder te fietsen.

4. Vakantie voor alleenstaande ouders:
We bieden ook vakanties aan voor 1 ouder gezinnen. Je kunt bij ons heerlijk vakantie vieren. We zijn een kleinschalig waardoor wij ook veel tijd voor onze gasten hebben. Vaak kom je als alleenstaande ouder er niet echt aan toe om je aandacht aan ee kinderen voldoende te verdelen. Er moet namelijk altijd rekening gehouden worden met de kleinste waardoor je juist met de oudste niet de dingen kan doen die hij of zij leuk vind. Wij vinden het geen enkel probleem om even op je kinderen te passen zodat u alle tijd hebt om wat leuks te gaan doen met de ander. Zodat iedereen de aandacht krijgt die het nodig heeft. Zelf hebben we 4 kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar dus er valt altijd wel te spelen met iemand.

5. Vakantie voor alleenstaande:
Ook voor alleenstaande bieden wij een leuke vakantie aan. We nemen je mee naar de mooiste plekjes uit de buurt en laten je genieten van het mooie Zweden. S avonds kun je gewoon bij ons aanschuiven en we drinken later op de avond nog een lekker koppie koffie of thee. U bent als het ware echt bij ons te gast zodat u zich niet alleen hoeft te voelen. Heerlijke gesprekken bij het kampvuur of de kachel en genieten van al het moois wat Zweden te bieden heeft. Het zal een onvergetelijke vakantie worden.

6. ROOTS VISSEN:
De vele mooie en uitgestrekte meren (400 hier in de omgeving) bieden een geweldige mogelijkheid om eens goed te gaan vissen. Er zit hier van alles. Je kunt vissen op snoek en forel en nog meer soorten. We hebben een appartement of familietent voor je te huur en vandaar uit kun je elke dag vertrekken naar de mooiste plekjes. Ook zijn er hier in de omgeving mooie hutjes waar je een kampvuurtje kan maken en waar je zelfs mag overnachten. En uiteraard kun je genieten van al het andere moois wat Zweden hier te bieden heeft.

7. FIND YOUR STRENGTH:
Dit zijn echt top evenementen. Een aantal keer per jaar ga je samen met mij (Sjaak) en Joop Gottmers ( www.degoedeaarde.nl ) op avontuur in de Zweedse bossen. Met een groep van maximaal 15 personen gaan we de uitdaging aan. We gaan op zoek naar onze innerlijke kracht en de kracht die God ons geeft. Het verhaal van Joop Gottmers is geweldig hoe God een drugsdealer en verslaafde en kampioen kickboksen zijn leven veranderde van een leven vol ellende naar een leven vol rust en liefde van God. Ook Sjaak heeft een bijzondere droom gehad van God en zijn leven omgegooid om andere mensen met zijn ervaringen te gaan helpen. We trekken 3 dagen de bossen in en slapen in de openlucht. We hebben mooie inspirerende verhalen voor je die levens veranderend zijn. We koken ons eten boven een kampvuurtje en slapen aan de rand van een meer en midden in het bos. We trekken van de ene mooie plek naar de andere mooie plek. En we genieten, lachen en maken een hoop plezier. We laten oude dingen achter ons en gaan stappen maken in een nieuw leven. Wie gaat de uitdaging met ons aan. Het is zowel voor vrouwen als mannen voor jong en oud.