Ook als je een burn-out, depressie of iets in die richting hebt kun je bij ons terecht. De rust, ruimte en natuur zullen je goed doen. Doordat we erg kleinschalig werken hebben we voldoende tijd en aandacht voor iedereen. Je leeft hier met ons gezin mee maar je hebt ook een plekje voor jezelf.
Even weg uit de drukte, stress en de prikkels van het drukke dagelijkse bestaan.
Naar een plek waar je wordt opgevangen met liefde. Waar we samen gaan zoeken naar een oplossing en we gaan kijken of de moeilijke dingen een plekje kunnen geven.

We gaan ook sportief aan de slag. Aangezien ik al ongeveer 20 jaar les geef in verschillende disciplines ben je ook hiervoor aan het juiste adres. We gaan bewegen op het niveau wat jij aan kan en je zult verbaasd zijn welke grote stappen je in korte tijd kan maken.

En voor de liefhebber kun je hier ook creatief uit de voeten. Van breien en haken tot leuke dingen knutselen enz. We gaan weer genieten van de eenvoudige dingen van het leven. Heerlijk wandelen, de sauna in, fietsen, varen, vissen en ga zo maar door. Het is jouw reis en wij begeleiden je er daar graag in. Bij ons hoeft niet zoveel maar kan een heleboel. En als je al bij een therapeut oid loopt kijken we samen hoe we jou het beste verder kunnen helpen. Voor de een zal dat misschien stilstaan zijn en voor de ander stappen maken. We doen het hier samen en zijn 24/7 voor je bereikbaar. De mooie momenten koppelen we aan mooie avonturen waardoor je ze nooit meer vergeet.

sporten