Wij zijn Sjaak en Mayke van de Mheen. En zijn met onze 4 kinderen (Alon, Edina, Heba en Jilda) in juni 2016 geëmigreerd naar Zweden.
Na een moeilijke en zware tijd voor ons persoonlijk vonden we dat het roer om moest bij ons. En kregen we het op ons hart om een plek te creëren in het mooie Zweden waar iedereen om wat voor reden dan ook terecht kan. (Vakantie, verslaving, burn-out, depressie, sporten, geloofsreis, relationeel enz)
Een plek midden in de natuur waar de liefde voor mensen en natuur centraal staat.

Na 10 jaar in Nederland een onderneming gehad te hebben en de nodige stormen doorstaan te hebben werd het tijd voor iets nieuws. Door de opgedane kennis van het werken in de jeugdzorg en de dingen uit ons eigen leven willen we graag andere mensen helpen. En ze weer een zetje de goede richting in geven.

We willen met ons gezin en onze gasten dichter bij de natuur gaan leven. Om zo meer te genieten van het leven maar ook om dichter bij onszelf te komen. Een zelfvoorzienend leven in al zijn eenvoud. Waarin we veel tijd hebben voor onze kinderen maar ook zeker voor onze gasten.

Mayke is de creatieveling van ons gezin. Met haar kun je heerlijk creatief aan de gang. Lekker haken, breien of sieraden maken van de mooie steentjes bij ons in de buurt. Ze heeft jaren als coupeuse gewerkt. Oa bij Ronald Kolk een bekende modeontwerper en in verschillende bruidsmodezaken. En de laatste jaren was ze actief binnen onze onderneming. En trotse moeder van onze 4 kinderen.
En ze bakt hier dagelijks heerlijke verse broodjes voor onze gasten. Ze zorgt ervoor dat onze gasten zich in ons huis meteen thuis voelen.

Sjaak is de outdoor en sportman. Hij heeft verschillende opleidingen gedaan in de sportwereld waaronder het lesgeven en coachen aan volwassen en kinderen. En heeft dat uitgebreid door een aantal jaar in de jeugdzorg te werken met jongeren. En is ondertussen al een jaar of 20 trainer.
Hij neemt de gasten graag mee op avontuur de bossen in. En gaat graag met ze sporten.

Samen met Mayke bieden we een liefdevol huis en een luisterend oor. En geven we de mensen een tijd die ze nooit meer vergeten met mooie onvergetelijke momenten.

Liefdevolle groetjes,

Familie van de Mheen.