Onze hulp bij verslaving is op zich wel uniek te noemen. Onze gasten met deze problematiek proberen we op een nieuwe en eigentijdse manier te helpen.

We kijken vooral naar de mens achter de mens. Hoe is diegene geworden tot wat hij of zij nu is. Vaak zijn het de samenloop van omstandigheden die het leven zo ingewikkeld maken dat er een verslaving is ontstaan. Er kunnen trauma’s oid gebeurd zijn waardoor de vlucht in een verslaving ontstaan is. Samen gaan we op zoek naar de oorzaken van de verslaving en gaan we bouwen aan een leven waarin de verslaving onder controle is te houden of zelfs helemaal verdwijnt.

Wij vinden alle mensen even waardevol en behandelen ze liefdevol. Ze krijgen een plekje in ons huis en leven heerlijk met ons gezin mee. We gaan samen op een avontuurlijke wijze aan de slag. Een avontuur waarin onze gasten zichzelf tegenkomen en gaan ontdekken dat er een leven zonder verslaving mogelijk is.

Wij zijn niet een officiële kliniek maar een plek waar je naartoe kan om op zoek te gaan naar wie je bent. Hoe mooi en waardevol je bent. En dat je aan het eind van je verblijf de vraag kan beantwoorden van Wie ben ik? Het voordeel dat we geen kliniek zijn is dat als je bij ons geweest bent geen kruisje achter je naam hebt staan. Waardoor je patiëntendossier blanco blijft. En wij zijn geen verantwoording verplicht aan derden waardoor alles wat hier besproken is ook hier bij ons in Zweden blijft.

Door onze unieke locatie in de bossen van Zweden worden onze gasten teruggeworpen op zichzelf. Even weg van de drukte en de prikkels van het bestaan in Nederland. We werken graag samen met de hulpverleners die al met onze gasten bezig zijn. En als ze nog geen hulpverlener hebben dan zoeken we samen naar een goede begeleiding in Nederland. Onze hulp gaat verder dan alleen een verblijf bij ons. We zijn en blijven voor onze gasten altijd bereikbaar. En waar nodig is blijven we meedenken en sturen in het nieuwe leven. Samen maken we een plan van aanpak een plan dat past bij jou. Doordat we erg kleinschalig werken (maximaal 3 gasten met verslaving) hebben we alle tijd voor onze gasten. En doordat ze in ons huis meeleven met ons gezin zijn we ook 24/7 voor ze bereikbaar. We koppelen emotionele momenten aan mooie avonturen zodat een verblijf bij ons onvergetelijk wordt en het je voor altijd bijblijft in goede en minder goede dagen. Samen gaan we de overwinning behalen.

Voor meer informatie stuur een berichtje of bel gerust.
We beantwoorden graag al vragen geheel vrijblijvend.

huize-roots-hulp-bij-verslaving