FUZEFIELD cadeau ❤️💯

Het is tijd voor weer eens een bijzonder verhaal. Een verhaal dat weer kan worden toegevoegd aan ons toch al wel bijzondere leventje. 

 

We deden al best wel veel mooie dingen en met ons nieuwe huis hebben we besloten om eens te kijken wat er kan gebeuren als je besluit om alleen nog maar mooie dingen te willen doen in je leven. 

En met mooie dingen bedoelen we van toegevoegde waarde zijn voor  onze kinderen, onze gasten en iedereen die in Hällefors woont en de mensen die wij mogen ontmoeten. 

 

De afgelopen dagen hebben wij een cadeau gehad van Eric en Anke Herber. En dat cadeau is niets minder dan een FUZEFIELD. Eric en Anke hebben dezelfde passie als ons om mensen meer in beweging te zetten. 

 

Maar nog mooier dankzij deze mensen zijn we voor het eerst in contact gekomen met zweden met onze emigratie als gevolg ❤️🇸🇪

 

Maar eerst het cadeau. Want het is niet zomaar een cadeautje dat we hebben gekregen hoor. Een FUZEFIELD is een geweldig apparaat waarop iedereen kan leren en bewegen en spelen tegelijkertijd. En het is ontwikkeld door Eric zelf.

 

Het filmpje laat 1 van de vele spellen zien die er te spelen zijn. En je ziet het plezier al van de gezichten afspatten. 

 

Ik zal zometeen de link plaatsen van de website en dan kunnen jullie daar eens op rondneuzen. Ik denk dat elke school en/of dorpsplein er 1tje zou moeten installeren. Want leren is op deze manier wel heel erg leuk. 

 

Maar wat nog bijzonderder is, is dat we door deze mensen terecht zijn gekomen in zweden. En hoe dat komt zal ik je hieronder vertellen. 

 

Mayke heeft een aantal jaar op rope skipping gezeten en dat was dus bij Eric. Voor degene die niet weet wat ropeskiping is dat is touwtje springen maar dan heel erg goed.

 

Nu gingen Eric en Anke met hun gezin regelmatig op vakantie en hoe die vakantie gedaan werd dat vind Mayke wel erg interessant. Dus Mayke zei Eric gast regelmatig met zijn gezin naar Zweden op vakantie en dat ziet er heel gaaf uit. Zullen wij ook naar Zweden op vakantie gaan.

 

Onze verdere vakantie met de kinderen was op dat moment naar Lommel geweest. Maar een vakantie in de natuur en even weg van alles klonk op dat moment ook wel als muziek in de oren.

 

Zelf zat ik op dat moment in een periode dat het niet zo lekker ging met me. Dus even wat anders en de natuur in en een beetje back to basic leek ons wel een goed plan. Even quality time voor ons en ons gezin.

 

Al zoekend naar een vakantie plek in Zweden kwamen op op een pagina emigreren naar Zweden terecht en toen we begonnen te lezen over een leven in zweden besloten we eigenlijk zonder dat we ook maar 1 stap in Zweden gezet hebben om te gaan emigreren naar Zweden.

 

Onze eerste vakantie was in 2014 en 2 jaar later woonden we in Zweden. En dat is nu bijna 8 jaar geleden. 

 

Toen Eric onze nieuwe plannen voor ons huis voorbij zag komen kreeg ik een berichtje. 

Sjaak en Mayke ik vind jullie plannen erg mooi vinden jullie het erg als ik jullie een FUZEFIELD cadeau geef.

 

Nou daar hoefde we niet zo lang over na te denken want dit past natuurlijk voor de volle 100% in ons straatje (letterlijk🙂) en bij onze visie om zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen. En als ze daarbij ook nog extra dingen kunnen leren en elkaar kunnen ontmoeten dan is dit toch wel heel erg gaaf.

 

Vanmorgen liep ik nog even naar buiten om te kijken of het er ook echt ligt en idd hij ligt er nog.

 

Want als je je droom leeft dan moet je jezelf af en toe wel even knijpen om te kijken of het allemaal echt is. 

 

Vrijdag om 18.00 gaan we het fuzefield openen en hopen we vanaf dan vele kinderen,jongeren en ouderen te mogen gaan ontvangen in onze tuin en ons huis. 

 

Dit is in ieder geval al een reuze gaaf cadeau wat daar zeker aan gaat bijdragen en kan ook moeilijk omschrijven hoe blij we hier mee zijn.

 

Eric en Anke nogmaals heel erg bedankt namens ons maar ook namens de inwoners van Hällefors en alle andere mensen die hierop kunnen gaan spelen. 

 

www.fuzefield.nl