Mogen wij er voor jou zijn? ❤❤

MOGEN WIJ ER VOOR JOU ZIJN?

Wij willen er graag voor jou zijn.
We willen je graag liefde geven.
We willen je graag tijd geven.
We willen je graag laten zien hoe bijzonder je bent.
We willen je graag laten voelen hoe uniek je bent.
We willen graag samen met jou op zoek naar jezelf.
We willen je graag een beetje in de watten leggen.
We willen je graag even de rust geven die je zo nodig hebt.
We willen graag je gebroken leven proberen te herstellen.
We willen je graag ontvangen midden in ons gezin.
We willen je graag een avontuur mee geven.
We willen je graag alle mooiste plekjes laten zien.
We willen je graag een nieuwe vriendschap geven.
We willen je graag laten ervaren dat je veel meer kan dan je denkt.
Wij willen graag diegene zijn die jij nu op dit moment nodig hebt.

Het unieke aan onze aanpak is dat wij er voor jou willen zijn. Het is namelijk fijn als er mensen zijn die er voor je zijn. Zeker in een periode waarin alles voor jezelf misschien wel stuurloos en uitzichtloos lijkt te zijn.

Toen het voor mij allemaal uitzichtloos was en ik het gevoel had dat ik er nooit meer uit kon komen. (Ik zat namelijk heel erg in de knoop met mezelf) Waren er gelukkig vrienden en familie die voor ons klaar stonden. Zonder dat die mensen voor ons klaar stonden. (Degene doe dit lezen weten wel wie ik bedoel en ik wil geen namen noemen anders sla ik er 1tje over 😉 ) Waren wij er nooit uitgekomen denk ik.

Ik was namelijk iemand die hulp vragen een beetje zwak vond. Ik dacht namelijk dat je stoer was als je niets zei over je problemen en het allemaal zelf wilde oplossen. Want ja als ik zeg ik reed het niet meer dan was ik dus een watje. En ik wilde natuurlijk stoer zijn haha.
Herkenbaar? Vast wel he?

Ondertussen heb ik gelukkig geleerd dat hulp vragen juist het stoerste is wat je kan doen. Je bent eigenlijk veel sterker als je een grens durft aan te geven dan dat je er maar stoer doorheen gaat.

En daarom is Huize ROOTS zo bijzonder. Je mag hier namelijk zijn wie je wilt zijn. We zien je eigenlijk als een ingeslapen diamant en willen jou graag een beetje slijpen zodat je begint te stralen. We gaan samen met jou op jou tempo kijken hoe je weer stappen vooruit kan maken.

Door lekker veel buiten te zijn en te genieten van al het moois wat hier te zien is zul je merken dat je weer tot leven komt. We hebben fijne gesprekken en daardoor komen er weer lichtpuntjes aan de hemel.

En je zult merken dat je weer vernieuwde energie krijgt. Wij koken lekker eten voor je en er hoeft hier niet zoveel maar er kan een heleboel.

We gaan op avontuur door te hiken en te kajakken enz. Dat zijn de momenten om nooit meer te vergeten.

Je mag hier onbeperkt huilen maar je zult merken dat tranen van verdriet ook tranen van blijdschap kunnen worden.

We gaan samen van je rugzak met problemen een rugzak met werktuigen maken. Laat de shit van je verleden de mest van je toekomst wezen zeggen we hier.

We willen je de mentale weerbaarheid geven om je nieuwe koers vol te houden

En dat willen we doen op een manier en een tempo die bij jou pas.

We willen je warm ontvangen in ons mooie gezin. We stellen ons huis en gezin kwetsbaar voor je open. En we willen je liefde geven die je misschien al een poosje gemist hebt.

We willen een vriendschap met je opbouwen die blijvend is.
Maar we willen vooral dat jij weer gaat zien dat je uniek, mooi en bijzonder bent. En dat jij je leven kan leiden dat jij wil.

Wil jij een bijzonder mooi herstellend avontuur aangaan? Geloof me het is de moeite waard.

Stuur dan gerust geheel vrijblijvend een berichtje. ❤❤

❤❤liefde geneest❤❤