2020 jouw jaar?

Zo 2020 is begonnen en zoals elk jaar zijn we weer druk bezig met onze verwachtingen.

Een nieuw jaar is altijd een mooi moment om het eens over een andere boeg proberen te gooien.

We maken nieuwe plannen en nieuwe lifegoals en misschien wil je eindelijk je droom gaan verwezenlijken.

Je wilt misschien wel stoppen met roken, drinken en/of drugs gebruiken.

Je wilt herstellen van je burn out/depressie.

Met andere woorden we willen eigenlijk allemaal wel wat dingen een beetje anders doen voor het aankomende jaar.

En wat zijn nou de plannen voor Huize ROOTS voor het aankomende jaar.

Nou ik kan je vertellen de afgelopen tijd zijn er weer geweldige en mooie ideeën ontstaan en we gaan eens kijken hoe we die kunnen vorm geven.

Het leuke van met nieuwe ideeën bezig zijn is dat je weer lekker kan dromen en fantaseren. Je moet vaak eerst veel dromen en fantaseren voordat iets werkelijkheid word. Zo is dat ook met onze emigratie plannen gebeurd en zo gaat het met wel meer bijzondere ideeën.

1 van de plannen waar we mee bezig zijn is een online training. We krijgen daar namelijk best vaak vragen over.

Nu we hier 3,5 jaar zitten en super mooie resultaten behalen mogen we wel zeggen dat onze manier van aanpak werkt. Bij onze manier van aanpak spelen natuurlijk verschillende factoren mee. En 1 van die factoren is dat we op een goede volgorde je je leven inzichtelijk kunnen maken. En dat we je kunnen uitdagen om de stappen te maken. En eerlijk gezegd gaat dat natuurlijk het allerbeste hier op locatie. Maar we begrijpen ook dat dat niet voor iedereen haalbaar is. Dus vandaar de online training.

Maarja hoe ga je in vredesnaam zo n online training in elkaar zetten. Want daarvoor moet je ook nog wel wat verstand hebben van computer programma’s enz. En dat is nou niet mijn sterkste kant haha.

En om nu zo n training door een bedrijf in elkaar te laten zetten dat kost je ook een klein vermogen mocht je dat op een redelijk professionele manier willen doen.

Dus nu kon ik 2 dingen doen. 1 stoppen met dromen want:

A.De financiële middelen hebben we er toch niet voor.

B. Ik ben niet handig met computers dus dat kan ik niet

C. Er is altijd een gezonde twijfel of je dit wel kan of niet.

2. Zoeken, zoeken,dromen, durven en doen.

Ik koos voor optie 2.

Na wat rondstruinen op het internet kwam ik een mooie challenge tegen. Het was een challenge van 1 week waarin je met jou idee een gratis begeleiding kon winnen bij het opzetten van jou online training.

En het is niet alleen begeleiding ze helpen je daadwerkelijk overal bij. Het klink bijna te mooi om waar te zijn.

Dus ik dacht nou ik doe gewoon eens mee. Huize ROOTS is ondertussen wel een mooi concept geworden en velen hebben ons al kunnen vinden en we hebben een mooi verhaal.

Ons leven is natuurlijk ook best inspirerend. Een jong gezin dat emigreerde en op geheel eigen wijze mensen opvangt en begeleid dus we hebben iets unieks.

We kregen elke dag wat huiswerk om je plannen inzichtelijk te maken en te ontvouwen. En op de laatste dag moest je je motivatie opschrijven waarom jij zou moeten winnen.

Nu deden er volgens mij een stuk of 50 mensen mee dus ik schatte de winkans voor onszelf niet al te hoog. Ik heb nog steeds vaak wel de gewoonte om de dingen die anderen doen meer te bewonderen dan de dingen die we zelf doen haha.

Maar op die vrijdag ochtend tijdens de life sessie toen de winnaar bekend werd gemaakt hoorde ik toch mijn naam.

Dus dat was toch wel een heel erg leuke verrassing. Ons plan werd uitgekozen als het meest inspirerende en meest haalbare plan om een geweldige mooie online training aan te bieden aan mensen.

En heel eerlijk gezegd had ik dat eigenlijk niet verwacht. Maar uiteraard zijn we daar super blij mee.

Dus daar zijn we druk mee bezig en uiteraard houden we jullie op de hoogte van deze training. Het is nog een beste klus om zo n hele training uit te schrijven en om te zetten naar een online training maar die uitdaging gaan we graag aan. En bovenal geeft het heerlijke energie.

En we hebben nog wat andere plannen.

Met het bovenstaande wil ik je ook uitdagen om weer te gaan dromen.

En als je een mooie droom hebt ga er dan eens mee aan de slag. Schrijf hem eens op en zoek eens op internet naar de mogelijkheden om je droom om te zetten in realiteit.

Want zoals je hierboven hebt kunnen lezen. Is dat echt wel mogelijk.

Maar het begint met stap 1.

Het is een kwestie van doen.

Heb je geen zin om op de online training wachten en wil je graag eerder aan jezelf werken en aan je dromen.

Er zijn nog wat plekken vrij in de agenda tot juni maar wees er dan wel snel bij. Januari zitten we al vol en februari en maart zijn er nog maar een paar weekjes open.