ALLEEN OP VAKANTIE

ALLEEN OP VAKANTIE.

Ben jij diegene die het alleen op vakantie gaan spannend vind of weet je geen leuke plek om alleen op vakantie te gaan?
Dan is een vakantie bij Huize ROOTS misschien wel wat voor jou.

We hebben al veel gasten gehad die alleenstaand zijn en er toch graag even tussenuit willen. Vaak gaan ze met vrienden en/of bekenden mee maar voelen zich dan het 3e wiel aan de wagen.

En sommige gasten willwn graag alleen op vakantie maar vinden dat ook best spannend. En d a tnis het natuurlijk ook om er in jeuppie op uit te trekken.

Een verblijf bij ons is onvergetelijk. Tijdens je verblijf bij ons zijn wij je persoonlijke gidsen en we nemen je graag mee naar de mooiste plekjes. En ondertussen weten we er al een heleboel. We werken erg kleinschalig waardoor we heel veel tijd voor jou hebben.

We kunnen er met de rugzak heerlijk op uit trekken en gaan bbqen in de bossen. We gaan op pad met de kajak en we kunnen gaan mountainbiken. Ook voor de sportieveling ben je hier aan het goede adres. Samen lekker buiten trainen en met wat boomstammen gooien of we duiken de crossfit zaal in en uiteraard kunnen we eens lekker gaan boksen.

En uiteraard kunnen we ook een wandelingetje maken met de alpaca s en een bezoekje aan de saunais ook niet verkeerd. En sinds afgelopen zomer hebben we ook suppborden en een eigen roeiboot om over de meren heen te varen ofom te vissen.

Ook de creative mens kan zijn hart ophalen. Mayke leert je graag de ins en outs van haken, breien en spinnen enz.

Er hoeft hier niet zoveel maar er kan hier een heleboel.

Onze gasten leven gezellig met ons mee en ons huis is ook het huis van onze gasten. S avonds doen we lekker een spelletje en voor je eten en drinken word gezorgd.

Uiteraard heb je ook een heerlijk plekje voor jezelf en kun je doen wat je wilt.

Al met al een vakantie op maat speciaal vokr jou.

En op deze manier krijg je meteen een kijkje in een bijzonder leven in Zweden.

Lijkt het je wat of ken je iemand voor wie dit wel wat is. Stuur dan gerust een berichtje.

En of het hier nu winter,lente,zomer of herfst is het is hier eigenlijk altijd mooi.

Liefdevolle groeten,

Sjaak