BACKPACKSTORY

BACKPACKSTORY.

Je hoort het vast regelmatig en zeker als je zelf te maken hebt met een burnout-verslaving-depressie.

Iedereen heeft zijn eigen rugzak. En dat klopt iedereen heeft zijn eigen rugzak.

Met alle dingen die hem of haar overkomen zijn of zelf gedaan hebben. Nu is het wel zo dat dat rugzakje (backpack) een wat negatief imago heeft.
Ik noem het dan ook liever een backpack dan een rugzakje.

Bij een backpack denk ik aan avontuur. Een grote zware rugzak mee en lekker wandelen door de bossen. En in die rugzak/backpack zitten allemaal spullen die ik kan gebruiken om mijn avontuur tot een goed eind te brengen.

Hier leg ik vaak aan onze gasten uit dat ze met hun backpack. (Alle negatieve maar ook alle positieve ervaringen) zelf kunnen bepalen wat ze daarmee gaan doen.
Gaan we alle ervaringen uit ons leven gebruiken om ons slechter en ongelukkiger te voelen. Of gaan we er onze werktuigen van maken. Zodat we onze backpack daardoor vullen met handige tools en gereedschap om onze reis tot een goed einde te brengen.
En dat is idd niet altijd even makkelijk. En ook niet voor elk probleem of ervaring is een oplossing. Soms moet je er ook gewoon mee dealen. Maar jij kan wel de keus maken tot hoever jij het jou leven kan laten leiden en beïnvloeden.

En wij willen er voor jou zijn. En we gaan niet alleen met je emotionele backpack op stap maar ook met een echte. We gaan samen op een avontuur in een tempo dat bij jou past. We gaan samen aan de slag om jou backpack te vullen met handige tools. Zodat je jezelf beter gaat leren kennen maar ook gaat zien dat je meer kan dan jezelf denkt. Elk herstel begint namelijk met een klein beetje geloven dat je het kan. En wij willen samen met jou dat kleine stukje vinden. Want als je dat vind dan kun je daar je verdere herstel op bouwen.

We gaan je de mooiste plekjes laten zien van onze schitterende omgeving en geven je een tijd die je nooit meer vergeet.

Onze gasten leven gezellig mee met ons in huis maar je hebt ook een plekje voor jezelf. We willen je een warme en liefdevolle tijd geven waarin je jezelf kan herontdekken.

En wat onze gasten erg fijn vinden is dat wij niets documenteren. Alles wat we hier bespreken blijft hier en er is niemand die dat ooit te weten komt. Dat is fijn he?

Lijkt het je wat of heb je vragen. Stuur dan gerust een berichtje.

Liefdevolle groeten uit een heel mooi stukje Zweden.