Beat the Lockdown.

Ik mis het coachen. De afgelopen weken hebben wij geen gasten gehad en ook de aankomende weken lijkt het erop dat we nog geen gasten krijgen.

En nu is een aantal weekjes vrij echt heerlijk hoor maar er is wel 1 ding dat ik echt mis. En dat is namelijk mijn passie voor het coachen van mensen. En ik ben juist dol op het coachen van mensen ik kan namelijk altijd heerlijk genieten van het zien groeien van mensen zowel fysiek als mentaal.

Zeker als je weet dat er op dit moment heel veel mensen vast lopen door de maatregelen omtrent het corona virus.

Het op elkaars lip zitten of juist het eenzaam zijn kan na een aantal weken beginnen te knagen. De onduidelijkheid of misschien wel de angst die er is kan zorgen voor grote onrust met alle gevolgen van dien.

Ze verwachten ook niet voor niets dat er veel mensen uit deze maatregelen zullen komen met extra Psychische klachten als depressie, angststoornis, overspannen, burnout, verslaving, enz.

Mensen missen hun uitje met vrienden en vriendinnen. Of het sporten of de voetbalwedstrijd en andere sportwedstrijden. Of het gewoon even spontaan bij iemand langs kunnen gaan. Sommige missen daardoor juist hun uitlaatklep die ze nodig hebben om zichzelf goed te voelen.

Daarom heb ik de afgelopen tijd eens goed nagedacht hoe wij iets kunnen aanbieden aan de mensen die wel wat coaching kunnen gebruiken.

Na redelijk wat uurtjes nadenken en ontwikkelen ben ik er uit.

Wij willen jou graag een BEAT THE CORONA coaching traject aanbieden.

Dat is een 3 weeks programma waarin we je mindset gaan veranderen. Waarin ik je handvatten geef om deze ingewikkelde en spannende tijd door te komen. Het leren omgaan met je emoties en al je gedachten weer op een rijtje zetten.

Een 3 weeks intensief programma met 1 op 1 begeleiding van mijzelf. Opdrachten en uitdagingen via de mail en nog extra contact via Whatsapp.

Dus ben jij degene die op dit moment wat vast dreigt te lopen?

Heb je het gevoel dat de controle uit je handen glipt?

Word je lontje steeds korter en word je ongeduldiger?

Begin jij steeds meer angst te ontwikkelen?

Staat je relatie met je man/vrouw/kinderen onder druk?

Zoek je iemand om je hart mee te delen?

Wil je graag de boel op een rijtje heben?

Begin je te twijfelen aan je eigen zelfbeeld?

Word het je allemaal teveel?

Dan is deze training precies voor jou.

Wat kun je verwachten van de training?

Door deze 3 weekse training te volgen zul je merken dat je beter leert omgaan met je emoties. Je zult je beter en fitter gaan voelen en daardoor deze ingewikkelde situatie beter aan kunnen. Je krijgt je gedachten op een rijtje en je leert je eigen koers te varen. We richten het vizier weer op de toekomst en maken een persoonlijk plan van aanpak om je nieuwe koers te varen.

Wat zit er allemaal in die training?

1. Een intake gesprek om kennis te maken met elkaar. Duur ongeveer 30/45 minuten. Via zoom/wattsapp video/ facetime oid.

2. 5x per week 20 minuten 1 op 1 coaching. Dat is in totaal 5 uur in de 3 weken. We kiezen voor 5x 20 minuten zodat we elkaar vaker per week spreken en zo goed alles op elkaar kunnen afstemmen.

3. Mocht je gedurende de 3 weken vragen of opmerkingen hebben of loop je vast. Je mag onbeperkt contact opnemen per wattsapp. Ik antwoord binnen 2 uur.

4. Je krijgt elke dag 1 mail binnen met opdrachten en/of inspiratie om de juiste stappen te zetten.

5. De coaching is 1 op 1 en word gedurende jou traject aangepast aan wat jij nodig hebt om te kunnen groeien en je doelen te halen.

De kosten voor deze unieke training zijn 375 euro. En is maar beschikbaar voor 10 deelnemers om zo iedereen zo goed mogelijk te kunnen coachen en voldoende aandacht te kunnen geven.

Wil je dat ik contact met je opneem om vrijblijvend meer informatie te geven?

Stuur dan een berichtje naar:

huizeroots@gmail.com

Of bel/app/bericht naar:

0046707995444

Doe jij mee met het BEAT THE CORONA programma?

Liefdevolle groeten,

Sjaak van de Mheen