De kauwgombalcup op visite.

Zo de mannen van de kauwgombalcup zijn weer vertrokken. Ze maken met de auto een mooie reis door Zweden.Het waren gave dagen met onze bezoekers uit Urk en het is leuk om te zien hoeveel ze eigenlijk op Spakenburgers lijken of andersom haha.

Het doel was voor deze groep ondernemers om eens uit de comfortzone vandaan getrokken te worden. En eens niet zelf de touwtjes in banden te hebben maar ook eens iets te gaan doen terwijl je niet weet wat je te wachten staat. En ik kan julie vertellen dat dat gelukt is. Haha

Uiteraard op de Huize ROOTS style. We begonnen natuurlijk zaterdagavond met het sauna wak avontuur. Het is altijd leuk om de spanning van tevoren te zien en de ontlading achteraf. Op stond er er een wandeling op het programma. En dan niet een wandelingetje door de buurt maar een pittige tocht door het natuur reservaat.

Op sommige stukken was de sneeuw wel bijna 1 meter diep en was het pad niet meer te volgen. De route is dan gemarkeerd met oranje strepen op de bomen maar ook die waren niet altijd even duidelijk. Al met al werd het een tocht die zowel mentaal als fysiek onze gasten tot het randje dreef en voor sommige er net overheen.

De wijze les die daaruit getrokken kon worden was dat je je hoofd koel moet houden en je gedachten ondanks de omstandigheden moet ombuigen naar positief ipv negatief. Dat noemen wij de kracht van de mentale weerbaarheid.

En dat is in een groep best lastig als je ook de andere om je heen ziet struggelen met de sneeuw. En zeker heuvel op waar bijna geen doorkomen aan was was het pittig. Het plaatje bovenop de berg was fantastisch en de moeite waard. En eenmaal thuis gekomen en iedereen weer lekker opgewarmd en gedouchd was kwamen de praatjes gelukkig weer terug.

Vanmorgen zijn ze verder gereden voor een tocht met sleehonden en daarna reizen ze weer door naar Nederland. Met een aantal ervaringen en wijze lessen op zak die ze nooit meer vergeten.

Het was een fantastische samenwerking met de kauwgombal cup en we kijken uit naar de volgende keer.

Mocht jij eens een gaaf avontuur aan willen gaan met je vrienden of met je bedrijf.

Stuur dan gerust eens een berichtje en wie weet kunnen jullie je ook klaar gaan maken voor een onvergetelijk avontuur.