Een bijzonder leven

Een bijzonder leven.

Ja dat is wat we hebben.
Het meest bijzondere is dat we een poosje mee mogen lopen met de mensen die bij ons te gast zijn.

En soms gebeuren er dan hele mooie dingen.

Zoals jullie weten is Harald eind november bij ons gekomen. Harald was hier een een aantal keer geweest en er is een mooie vriendschap ontstaan.

Zijn zus had een aantal jaar geleden de loterij gewonnen en de prijs cadeau gedaan aan haar broer.

Eind november ging het allemaal even niet zo lekker dus besloten we om hem bij ons in huis te nemen.
Om ze eens samen te kijken hoe we zijn leven in Zweden kunnen opbouwen.

Nu weten jullie ook dat we bij een schitterend MTB gebied zitten en dan bedoel ik ook echt schitterend. En ze zochten nog een uitbater voor het MTB café.

Dus Harald zag dat wel zitten om dat eens te proberen. En zo zijn we met elkaar eens gaan nadenken hoe we dat leuk kunnen aanpakken.

En vandaag was het dus feest want vandaag was zijn eerste dag dat hij open was.

De mountainbike banen zijn nog niet goed begaanbaar dus we hadden het idee opgepakt om een paasactie te doen zodat de kinderen zich konden aanmelden en op zoek naar paaseieren konden.

Edina en Ida waren de begeleiders van de kinderen en hielpen ook een handje mee om het allemaal te vertalen voor Harald en de kinderen lekker bezig te houden. En met de extra hulp van Heba en haar vriendin en Jilda was het allemaal top geregeld en was het gezellig druk. En Mayke had haar smink spullen meegenomen.

Hij had heerlijke verse croissants en soep gemaakt en uiteraard mocht de kanelbullar niet ontbreken.
En dat samen met de andere lekkernijen was de dag wel geslaagd.

Op naar een mooi seizoen voor Harald. Mochten jullie van de zomer eens in de buurt zijn dan zou het leuk zijn om even aan te wippen en een lekkere bak koffie of thee met een gebakje te komen eten.

Afgelopen week heeft hij via een veilingsite een leuke stuga op de kop getikt en die gaan weeën plekje geven bij ons in de tuin. Dan heeft hij toch lekker zijn eigen huisje en tegelijkertijd de reuring van huize ROOTS om zich heen.
Want de kinderen zijn ondertussen beste vrienden met hem.

Tja een bijzonder leven ja dat hebben we wel.

En onze gast die donderdag was aangekomen die hobbelde lekker met ons mee. Het is altijd leuk om te zien dat iedereen lekker met elkaar meeleeft en helpt