Er even tussenuit

ER EVEN TUSSENUIT.

Wij hebben Huize ROOTS opgezet om een plek te creëren waar je er even tussenuit kan.

Een plek waar er even niet zoveel van je gevraagd word en waar je jezelf kan zijn of mag ontdekken.

Een plek met bijna geen prikkels zijn midden in de magische natuur van Zweden.
We noemen de natuur hier magisch en als jullie ons een beetje volgen en de foto s zien snappen jullie ook wel waarom.

De natuur hier is verbluffend op de foto s is het al erg mooi maar in het echt nog veel mooier.

En het is die natuur die een beetje magisch is.
Vaak staan onze gasten versteld van al die schoonheid hier. Maar wat ook gebeurd is dat mensen hier eindelijk eens echte rust vinden.
Het relaxte magische leven van Zweden laat onze gasten vaak weer even stilstaan

Stilstaan bij wat er allemaal is gebeurd.
Stilstaan bij wie ben ik?
Stilstaan bij wat wil ik?
Stilstaan bij ik mag zijn zoals ik ben?
Stilstaan bij wat is eigenlijk mijn droom?

Het zijn de vragen die we allemaal wel eens hebben en op sommige hebben we nog geeneens een antwoord.
Het normale leven vraagt al zoveel van je dat je ook niet de tijd hebt om er over na te denken. En mocht je er wel even de tijd voor hebben kom je er vaak zo 123 niet uit.

Maar door die tijd niet te nemen kun je wel vastlopen in je leven. En je kunt beter even stilstaan dan vast te lopen. Want als je vastloopt duurt het vaak ook weer een tijdje voordat je weer op gang bent.

En mocht je vastgelopen zijn dan zijn wij ook de plek voor jou. We hebben al verschillende gasten gehad die al een tijdje thuis liepen. En al op verschillende manieren hulp hadden gezocht. Sommige dingen hielpen een beetje en andere weer niet.
En een stap je terug doen thuis of op je werk is zo lastig want elke dag word je geconfronteerd met je gewone leven.

Daarom is het zo lekker om er even tussenuit te gaan. Gewoon even tijd voor jezelf. En dat is niet egoïstisch want als je door er even tussenuit te je weer een stuk beter voelt dan is dat ook leuker voor de mensen om je heen.

En wat is er nu zo leuk om er even tussenuit te gaan bij ons?

Nou de foto s zeggen eigenlijk al voldoende maar er zijn natuurlijk meer mooie plekken op.deze wereld.
Wat het zo bijzonder is bij ons is dat we erg kleinschalig werken. Onze gasten leven gezellig met ons mee in het gezin. En we houden het graag gezellig en huiselijk.

Overdag gaan we samen wat avonturen beleven en dat kan op het niveau van iedereen. Of je conditioneel nu heel sterk bent of juist niet. We passen het aan om jou een geweldige tijd te geven.

En s avonds doen we gezellig een spelletje maar je moet wel tegen je verlies kunnen want ik win meestal haha. Of je trekt je lekker terug op je eigen plekje.

Hier hoeft namelijk niet zoveel en we plannen ook niet zoveel. We leven lekker van dag tot dag en we gaan vooral genieten, genieten en genieten.

We willen je wat avonturen laten beleven die je zo snel niet meer vergeet. En als je lekker wil sparren over je gedachtes die vrijkomen dan sparren we graag met je mee. Hier word niets opgeschreven of gedocumenteerd. Alles wat hier besproken word gaat de magische lucht in van het Zweedse bos.

En we nemen je mee naar de allermooiste plekjes van de omgeving. We zijn hier jullie persoonlijke gids en dat doen we met veel liefde en veel plezier.

En wanneer kom jij?

Liefdevolle groetjes,

Sjaak Mayke en de kids en de hond en de katten en de 3 alpacas en de kippen en het konijn en natuurlijk Chuck het varken.

Stuur gerust een berichtje.

(Oh en delen vinden wij natuurlijk super lief)