From the ROOTS to the FRUITS

From the ROOTS to the FRUITS

Ik kwam dit schitterende plaatje tegen. En naar mijn inzien is geeft dit goed weer waar wij voor staan.Het maakt niet uit in welke proces je zit. Alles wat je wilt veranderen begint bij je roots.

En wij willen je daar dolgraag bij helpen.

Vaak als we hier door de bossen lopen zien we omgevallen bomen. En als je dan naar de wortels kijkt dan zie je vaak die die niet zo diep geworteld zijn.

Bomen die dieper in de grond zitten met goede voeding staan veel sterker in het leven.

Daarom is het belangrijk dat als je een nieuwe koers wilt varen je bij het begin begint. En dan met kleine stapjes vooruit gaat met een goede voedingsbodem.

Je moet het proces de tijd geven om goed te kunnen wortelen. Want als je te snel groeit dan heb je zomaar kans dat je bij de eerste storm omvalt.

We hebben bijvoorbeeld vaak gasten die meteen andere mensen willen helpen terwijl ze zelf net in een herstellend proces zitten. En dan lopen ze zich vaak voorbij.

Of ze beginnen te radicaal met iets waardoor ze snel groeien maar niet goed geworteld zijn. En bij de eerste de beste tegenslag (storm) liggen ze om.

Of ze willen beginnen met shortcuts door stappen over te slaan. En dat gaat vaak prima tot idd de volgende storm komt opzetten. En dan val je om.

En als boom kan je wel groeien maar als je voedingsbodem niet goed is dan krijg je geen mooie vruchten.

De kernwaarden waar wij voor staan is dat we geloven in een gezond evenwicht tussen body en mind.

Body en mind werken samen dus je moet ze alletwee goed verzorgen.

En om daar mee te beginnen is vaak erg lastig.

Daarom bieden wij een veilige plek om dat te kunnen oefenen. In een nieuwe en onbekende omgeving en even weg van je eigen natuurlijke omgeving op een leuke manier werken aan je body en mind.

Door de sportieve workouts die we doen en de coaching die je daarbij krijgt leer je jezelf beter kennen Je leert je eigen grenzen aangeven en je leert ook wanneer je er eens overheen moet gaan.

We werken aan een positiever zelfbeeld en we willen je graag weer eens laten genieten. En we willen je inspireren met onze levensstijl dat niet alles perfect en af oid hoeft te zijn voor een geweldig leven.

We willen je leren omgaan met dat alles anders gaat dan dat je verwacht. We willen je duidelijkheid geven zonde al te vast te komen zitten aan structuur.

We willen je graag even uit je comfortzone halen omdat je daar het meeste groeit.

Maar nog belangrijker we willen je een goede voedingsbodem geven om je roots te laten wortelen.

Zodat jij de stromen die je nog gaat tegen komen kan weerstaan. Maar misschien nog wel belangrijker dat je kan genieten van de mooie vruchten die je kan geven.

Stel je voor dat jij die boom kan worden met de vruchten van liefde, gezelligheid, luisterend oor en inspiratie voor anderen.

Dan draag je vrucht maar dat begint bij je ROOTS.

Mocht je daarbij hulp nodig helpen dan helpen we je graag.

Stuur gerust een mailtje naar

huizeroots@gmail.com

Telnr 0046707995444

Wil je online hulp via zoom of Watts app geen probleem dat kan ook bij ons .

Matthew 7:7 says, “Every good tree bears good fruit but a bad root or tree bears bad fruit. A good tree cannot bear bad fruit and a bad tree cannot produce good fruit.”