Hoe ontstaat zo n idee

Hoe ontstaat nu zo’n idee?

Nou ik kan je vertellen ik heb elke dag wel 100 ideën over dingen die we kunne doen of die ik later wil gaan doen.

Ik hoef ze ook nooit op te schrijven want ik heb altijd wel weer een nieuw idee 🤣

Maar de meeste laat ik langs me heen gaan want anders zouden we het wel heel erg druk krijgen met alles.

De afgelopen 2.5 week hadden we geen gasten dus even de tijd voor onszelf. Even rust in de tent. En vaak in de rust komen de mooiste ideeën boven drijven en krijgen dan ook de kans om zich te ontwikkelen.

Toen dat idee in ons hoofd zat werd het tijd om het te delen. De afgelopen jaren hebben we veel mensen mogen ontmoeten en leren kennen. En een aantal daarvan waren bij uitstek geschikt om onze plannen even mee te delen. Dus heb ik een aantal van deze fijne mensen even gevraagd of ik even met ze mocht bellen.
Ik had namelijk iets in mijn hoofd wat ik even over wilde sparren. Ik denk dat je altijd bereid moet blijven om van anderen te leren.
En niet te bang moet zijn om je kwetsbaar op te stellen en om op sommige gebieden wat hulp te vragen.
De uitkomst zal je verbazen 🥰

Dat is ook 1 van de redenen dat als wij gasten hebben die een week of 2 a 3 blijven vaak de beste resultaten halen. Even goed de tijd nemen om over dingen na te denken zonder in je dagelijkse sleur te zitten..

In ons achterhoofd speelde al een paar keer het idee om richting Hällefors te gaan wonen. Maar concreet was het nog niet want we willen natuurlijk ook gewoon doorgaan met Huize ROOTS.

Maar tegelijkertijd ook iets moois doen voor ons dorp.

En toen kwam dit huis te koop. En dachten we dit is wel erg gaaf hier moeten we misschien wat mee. Dus gingen we bij de bezichtiging kijken op 12 september en waren we verliefd.

Een huis met potentie om er wat heel moois van te maken. Dus zonder het plan al concreet te hebben en of we wisten dat we de mogelijkheid hadden om het kopen besloten we ervoor te gaan.

Met als resultaat dat we het afgelopen woensdag gekocht hebben. Met onze kickboksclub had ik langer de droom om ooit een plek te mogen creëren waar iedereen dus de hele dag door terecht kan om een bak koffie te drinken of om lekker even te sporten.

Waar ze elkaar kunnen ontmoeten en waar we misschien wel samen gaan koken. Een mooie zaal voor leuke filmavonden oid voor de jeugd gewoon een plek waar iedereen gewoon even graag naartoe gaat.

De kinderen wisten tot woensdagavond nog van niets. We vertelde dinsdagavond dat iedereen moest verzamelen bij de bokszaal op woensdagmiddag en dat we dan s avonds na de trainingen lekker pizza gingen eten met elkaar.

Niets vermoedend was iedereen dus s middags rond 16.30 bij de bokszaal en stapte we in de auto.
We hadden een verrassing en reden naar het huis.

Bij het huis stopte we en vertelde we dat hier de nieuwe kickbokszaal komt en dat wij er dus boven gaan wonen.

We vertelde onze plannen en zo makkelijk als onze kinderen zijn zagen ze ook meteen alle mogelijkheden. En hebben ze er heel veel zin in.

Dus even kort gezegd hebben we dit hele nieuwe plan in 2 weken bedacht en de knoop doorgehakt.
We hebben er nog wat extra plannen omheen maar daar vertel ik jullie later wel over.

Wij zijn als gezin flexibel en kunnen eigenlijk altijd snel schakelen met alles wat we doen. Hoe alles vorm gaat krijgen is natuurlijk nog de grote vraag. Maar dat gaan we gewoon lekker ontdekken door het te doen.

Op het moment dat je het gaat doen zul je merken dat alle puzzelstukjes op de juiste plek gaan vallen.

Het leuke van een nieuw of extra avontuur is dat dat weer zo’n lekker onderbuik gevoel geeft. Het kriebelt een beetje en het is spannend en uitdagend.

Gaat ook dit weer lukken? (Zeker weten 😊)
En welke uitdagingen komen we tegen? Want er gaan geheid weer allemaal dingen tegen zitten of misschien word het soms zelfs even uitzichtloos.
Misschien word het soms wel heel onzeker.

Maar dat zijn juist de dingen die het leven zo mooi maken toch?

Maar als jij nu een idee hebt in je hoofd dan raad ik je aan om eens een week of 2 vrij te nemen. Er eens goed over na te denken en dan gewoon eens zeggen.

Ik weet nog niet hoe precies maar ik ga het doen.

Geloof me je leven word een stuk interessanter op het moment dat je die keuze maakt.

Succes 🥰

Oh en mocht je nog een leuke plek zoeken .om daarover na te denken. Dan kan dat natuurlijk bij ons we sparren graag met je mee.