It’s Monday again

Het is weer maandag. De kids hoeven hier nog maar 2 weken naar school en dan begint hier de zomervakantie.

We hebben op dit moment 1 gast en die vertrekt aankomende donderdag. En morgen komt er een nieuwe gast aan en die blijft 1 week.

Maar de zomervakantie daar is het wel tijd voor.
Op dit moment zijn we op weg naar de langste dag. Dat houd in dat het s avonds bijna niet meer donker word. En dat is elk jaar weer hartstikke lekker er is alleen 1 probleem.

Hoe krijg je je kinderen fatsoenlijk op bed als de zon zo rond bed tijd nog hoog aan de hemel staat.
Nou dat lukt dus niet elke dag haha. En dat geeft ook niet wij leven heel erg flexibel dus onze kinderen zitten gelukkig niet al te vast aan allemaal vaste gewoontes en gewoontes enz. Dat maakt het het allemaal een stuk makkelijker.

Dus nog 2 weken en dan hebben wijzelf ook vakantie. We hebben vanaf eind december tot nu elke week wel gasten over de vloer gehad. Dus we kijken terug op een heel druk afgelopen jaar. En ook voor de aankomende periode stromen de aanvragen binnen.

Hoe het er nu voor staat zitten we vol tot eind augustus. Dat is echt bijzonder. De methode die we ontwikkeld hebben slaat aan want ongeveer 90% van al onze gasten komt hier omdat ze wel iemand kennen die hier geweest is. Dat is natuurlijk de allerbeste reclame.

En er staan redelijk wat gasten op de kalender die hier al een keer geweest zijn. En die komen nu om de boel weer even fine te tunen zeg maar. En ze weten dat wij een heerlijke fijne en bovenal veilige plek zijn waar ze een mooie en bijzondere tijd mogen beleven

En wij trekken er deze vakantie lekker op uit met de tent. We hopen op een beetje lekker weer in het noorden want dat willen we graag eens gaan ontdekken.

We zit nog zo’n 1700/1800 km aan Zweden boven ons en daar zijn vast nog een heleboel mooie plekjes.

En de middernachtzon lijkt ons erg leuk om mee te maken. Dan gaat de zon dus niet onder dus hebben we helemaal niet te slapen haha.

Ik zou zeggen fijne maandag allemaal.

Mocht je ons in het najaar nog willen bezoeken dan is de tip om er snel bij te wezen. Want ook daar komen de aanvragen al voor binnen.

Foto 1 is van het meer vanmorgen vroeg

Foto 2 was zaterdag nacht om 0.35 toen was ik op weg naar Hällefors want Alon was op pad met zijn vrienden.
Op deze foto kun je mooi zien hoe licht het nog is om die tijd.