Kerstgroet.

Een warme liefdevolle kerstgroet uit Zweden van ons allemaal ????

Zo aan het eind van het jaar ga je automatisch ook even terug kijken en als wij terug kijken dan zijn wij dankbaar.

Super dankbaar voor het mooie en bijzondere werk wat we mogen doen. Super dankbaar voor hoe onze reis hier naar toe is gegaan. Het blijft bijzonder om een stap in geloof te hebben gezet wat eigenlijk een reuze stap is geweest. We zijn God dankbaar dat Hij op zo n bijzondere manier in ons leven is gekomen.

De belangrijkste les die wij daaruit getrokken hebben is voel je niet te min. Kerst gaat over gezelligheid maar ook over de geboorte van Jezus. Hij werd niet geboren in een kasteel maar kwam uit een dorpje. Zijn vader en moeder waren geen koningen oid maar een timmerman en een gewone jonge vrouw.

En zo was David maar een simpele herdersjongen de jongste van het gezin en in die tijd was de oudste van het gezin eigenlijk de belangrijkste. En toch werd hij door God gekozen om koning te worden. En ook Jozef was de jongste van een gezin en werd door zijn broers nogal irritant gevonden met die gekke dromen van hem. Maar het waren wel die dromen die er voor zorgde dat hij later onderkoning werd van Egypte en daarmee zijn familie van eten kon voorzien tijdens de hongersnood. Eenvoudige vissers die zijn diclipelen werden en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Allemaal bijzondere verhalen over gewone mensen die door een stap in geloof bijzondere dingen gaan doen. Mensen zoals jij en wij. De een niet bijzonderder dan de ander maar de stap in geloof is hetgene wat ze een ander leven geeft.
En wat ikzelf wel bijzonder fijn vind is dat al die mensen ondanks hun rotsvaste geloof evengoed ook af en toe goed de fout in gaan. Dus je hoeft niet perfect te wezen in je geloof het gaat met vallen en opstaan. Maar ook al is het met vallen en opstaan en doe je het soms fout. God houd van je.

Daarom willen we jullie deze liefdevolle boodschap mee geven.

Voel je niet te min. Je bent mooi van binnen en van buiten. Een ieder op zijn eigen unieke bijzondere manier. Het mooie van dat we allemaal verschillend zijn is dat dat dus betekent dat we allemaal uniek zijn op deze wereld. Hoe bijzonder is dat 7 miljard unieke mensen op deze aarde. En misschien is jou schoonheid wel onder gesneeuwd door alle ellende waar je in zit en die je overkomen is. Maar we willen je de hoop mee geven dat je leven veranderd kan worden. Dat kost vaak pijn en moeite en veel strijd maar die strijd is de moeite waard. Nog beter gezegd jij bent die strijd de moeite waard.
Bij ons was het de stap in geloof die ons leven veranderd heeft. En vooral voor mij was de vraag durf ik het aan om God echt eens de kans te geven in mijn leven?

En het is een onvergetelijk en spannend avontuur geworden. Een avontuur waar al onze puzzelstukjes op juiste plek vielen. En waarin we nu een bijzonder leven moge leiden.
En als ons leven door een stap in geloof veranderd kan worden dan kan dat met jou/jullie leven zeker ook.
Dus ik zou zeggen maak de stap ????

(En wil je daar wat hulp bij stuur gerust een berichtje we helpen je graag)

Ook in het afgelopen jaar hebben we weer veel nieuwe mensen mogen ontmoeten en mogen begeleiden in hun reis en avontuur. Er zijn weer veel mooie bijzondere dingen gebeurd.
We willen vanaf hier ook al onze gasten bedanken die het vertrouwen in ons gehad hebben om hier heen te komen. Gasten vanuit Nederland en België die via via Huize ROOTS weten te vinden.
Maar ook de mensen die op ons pad zijn gekomen die ons op de achtergrond helpen en ondersteunen zijn wij super dankbaar.

En het afgelopen jaar waren we ook 2 weken in Nederland. Wat een warm welkom was dat. Een super liefdevol ontvangst van vrienden en familie. Het is heerlijk dat als je in Nederland op visite komt je eigenlijk in een warm bad terecht komt.

Wij wensen iedereen hele fijne dagen en alvast een spetterend 2019.

????????