Mentale weerbaarheid. De sleutel?

Weet je wat dat is?

Ik zal het hieronder proberen zo duidelijk mogelijk uit te leggen.

Door het trainen van je mentale weerbaarheid leer je ondanks je omstandigheden sterk in het leven te staan. Zodat je tijdens verschillende gebeurtenissen in je leven je focus kan behouden.

Je leert van je fouten en we maken er tools van om verder te gaan met het leven. Je leert je eigen valkuilen herkennen en je dekking hoog te houden. Zodat als het leven met een zware klap komt je niet knock out gaat.

Je leert door fysiek aan de gang te gaan je emoties aan te voelen te herkennen en te controleren.

Je zelfvertrouwen krijgt een boost en je gaat weer geloven in je eigen lichaam en kunnen.

Je leert wanneer je een grens moet over gaan of hem moet aangeven.

Het leert je problemen als uitdagingen te gaan zien.

Het veranderd je mindset en kijk op het leven.

Het zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Je leert dat je soms niet leuke dingen moet doen om leuke dingen te kunnen doen.

En niet geheel onbelangrijk je gaat weer van jezelf houden.

En het mooie is het is bereikbaar voor iedereen. Iedereen kan namelijk mentaal weerbaarder worden.

Maar hoe doe je dat nu mentaal weerbaarder worden want mij lijkt dat wel wat?

Wij hebben daar onze eigen hele bijzondere manier voor ontwikkeld.

Voor een deel gebasseerd op de ervaringen uit ons eigen leven en uit het aantal jaar les geven op speciaal onderwijs en aan jongeren die het net even wat moelijker hadden in de jeugdzorg.

En uiteraard had ik al de nodige ervaring in het leven als kickbokstrainer en heb ik de eer gehad verschillende jongens en dames te hebben mogen begeleiden naar de ring toe.

Je hebt bij ons de mogelijkheid om op een hele ongedwongen sfeer je zelf weerbaarder te maken. We gaan samen op zoek naar jou knelpunten en doen het op een tempo dat bij jou past.

Wij werken erg kleinschalig met niet meer dan 1,2 a 3 gasten tegelijk. Waardoor we gedurende dag dag veel tijd voor je hebben.

Samen gaan we je mentaal weerbaarder maken door fysiek aan de gang te gaan. Dat kan zowel door te wandelen, fietsen, sporten en kickboksen. Het is maar net hetgene wat je het beste ligt.

Tijdens deze activiteiten zoeken we de grens op van je kunnen. En gaan we je leren wanneer je je grens moet aangeven of wanneer je over je grens heen moet gaan.

Wij hebben daarvoor een aantal bijzondere gave oefeningen voor je die je de rest van je leven niet meer vergeet.

Sommige momenten zullen idd pittig zijn maar wees maar niet bang het allerbelangrijkste wat we hier doen is genieten. En wat is er nu mooier dan aan jezelf werken op gigantisch mooie plekken?

Het allerbelangrijkste wat je gaat leren is dat je meer kan dan je denkt. En dat gaan we je niet aan leren maar ook laten meemaken. Je zult merken als je fysiek en mentaal de eerste stapjes vooruit zet. De andere stappen vanzelf volgen. Omdat je weet dat je het kan.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur dan gerust een berichtje.

En wie weet loop je binnenkort rond waar de onderstaande foto s gemaakt zijn.