Onze professionaliteit.

Veel vragen die via de mail binnenkomen gaan vaak over wat nu onze professionaliteit is.

Is dat nu op het gebied van verslaving?

Of juist burn out/overspannen?

Of depressie?

Of zijn jullie meer gespecialiseerd in vakantie s of iets anders?

Toen wij bezig waren met het opzetten van Huize ROOTS hebben we ook met veel mensen gepraat. Als je iets nieuws wil neerzetten is het belangrijk dat je net veel mensen op verschillende gebieden gaat praten.

Het leuke van advies vragen is dat mensen je ook graag willen helpen. Zeker als je er ook nog eens met veel passie over praat.

Wij wilden het graag anders doen. Wij zijn namelijk graag een beetje anders haha.

Als je je wilt onderscheiden dan moet je het ook anders doen.

Want er zijn namelijk al zoveel instanties enz waar je terecht kan.

En wij wilde ons natuurlijk ook onderscheiden in iets wat daadwerkelijk ook een toegevoegde waarde is voor onze hulp die wij bieden.

We leven in een wereld vol gebrokenheid. Als je de cijfers opzoekt over mensen die thuis lopen met een burn out/ depressie of verslaving dan begint je hart te huilen.

Zoveel mensen die aan de medicatie zitten, zoveel mensen die de druk niet aankunnen, zoveel mensen die ongelukkig zijn, zoveel mensen voor wie het allemaal niet meer hoeft, zoveel mensen die de rust zoeken in de drank of in drugs gebruik of iets anders, zoveel mensen die op 1 of andere manier niet gelukkig kunnen leven, zoveel mensen waar het lijkt of het leven hun door de vingers glipt en zoveel mensen die aan het overleven zijn ipv leven.

Maar gebrokenheid is te lijmen. En die lijm heet liefde en persoonlijke aandacht.

Dus als je onze professionaliteit zou willen omschrijven dan zou dat persoonlijke liefde kunnen heten.

Wij gaan zelfs zo ver in die persoonlijkheid dat onze gasten (Jazeker wij hebben gasten en geen clienten) gewoon bij ons in huis meeleven.

Ze mogen gewoon bij ons in de bank liggen en zitten gewoon bij ons aan tafel. Ze mogen ook gewoon tussen ons en onze kinderen in leven. Ze draaien volwaardig met ons gezin mee. Op het moment dat ze bij ons zijn horen ze volwaardig bij ons gezin.

Nou veel persoonlijker dan dat kan het niet worden toch? Ik denk dat er maar weinig plekken zijn waar het zo persoonlijk word als hier. En wij geloven ook in die kracht daarvan.

Om gewoon eens op een plek te zijn waar je mag zijn zoals je bent. Een plek waar je als mooi, bijzonder en waardevol word gezien.

We willen je graag de liefde geven die je misschien in je leven gemist hebt. We nemen je graag mee op sleeptouw om het leven weer te herontdekken.

Dat doen we geheel op onze eigen wijze en op een tempo dat bij jou past. Wat we hier doen doen we samen.

En we laten je ook niet zo snel los. Ook als je thuis bent proberen we je te ondersteunen waar we kunnen.

We schrijven hier niets op en niemand komt te weten wat je hier hebt verteld. Het is hier veilig en vertrouwd.

Je mag ons zien als je 2e huis en veel gasten doen dat ook. We hebben veel gasten die we nu als vrienden kunnen omschrijven en die graag weer eens bij ons langs komen. Om verder te groeien en om weer even lekker te genieten.

Genieten van het proces op een manier die je nooit meer vergeet.

Dus ja laten we onze professionaliteit maar omschrijven als persoonlijke liefde.

Voel je welkom bij ons gezin.❤❤

We ontvangen je met open armen.