The Mount Everest

             THE MOUNT EVEREST

Laten we het eens over de bergen hebben. En dan bedoel ik de bergen waar je als een berg tegenop ziet.
Je kent het vast wel. De periode in je leven dat je overal tegenop ziet. Dat elke opgave eigenlijk al teveel is. Dat het lijkt dat er niets lukt en dat je niets mee kan.

Al met al je zit in een dal en daar wil je graag uit.
Ikzelf kende die periode een aantal jaar geleden ook.

Zoals jullie misschien wel weten ben ik gek op sporten. Vroeger toen ik nog wedstrijden deed trainde ik 12 uur in de week en was ik top dit.
Door alle stress die op me afkwam en het voor onszelf beginnen op de markt kwam ik er niet meer aan toe. Niets liep er meer lekker en ik werd steeds ongelukkiger. Ik heb dagen gehad dat ik me naar mijn werk moest slepen en er geen eind aan de dagen leek te komen.
Ook het sporten ging voor geen meter en deed dat ook niet zoveel meer. Ik kon elke dag wel huilen zo ongelukkig was ik. Ik voelde me lichamelijk zo slecht en was tijdens het mtben ineens van mijn fiets gevallen omdat ik niet meer verder kon.

Ben zelfs naar het ziekenhuis geweest om longfoto’s te laten maken. Ik dacht ik mankeer van alles en nog wat. Maar het aparte was dat de foto’s goed waren. Ee was niets met mijn longen aan de hand en mijn bloedruk enz was allemaal oké. Het was allemaal de stress. Het was de berg waar ik tegenop zag die het mij zo moeilijk maakte. En ik had niet 1 berg maar voor mij keek ik op tegen de Alpen.

Al met al ik zat in een diep dal en de top van de berg leek mij onbereikbaar. Vandaar ook de vergelijking met de Mount Everest. Als je diep in het dal zit kan alles wel een Mount Everest lijken.
Wat ik de afgelopen jaren geleerd heb is dat een berg te beklimmen is. En dat een berg beklimmen ook een avontuur is. Een berg beklim je niet alleen en ook niet zonder voorbereiding. Je moet er voor trainen en je moet je er goed op voorbereiden. Je moet goed weten wat je aankan en hoe je het gaat doen. En zo n berg loop je ook niet in 1x naar boven. Vaak heb je onderweg een paar basecamps waar je uit kan rusten en het volgende gedeelte van je reis wil gaan bepalen.

Ook is het handig om zo n berg te beklimmen met iemand die hem al beklommen heeft. Die weet hoe het is om een berg te beklimmen. En we moeten zeker niet vergeten om tijdens de tocht omhoog te kijken naar al het moois om je heen. Want hoe slecht het ook gaat er zijn altijd lichtpuntjes.

Mensen die van je houden en mooie dingendie gebeuren. Al zal je die niet altijd zien.
Dus het is verstandig om als je de berg wil beklimmen dat je dat niet alleen gaat doen. Schakel de hulp in van je vrienden kennissen en mensen die er ervaring mee hebben.

Wij willen zo n basecamp voor je zijn. Huize ROOTS heeft als doel jou basecamp te zijn voor jou berg die jij beklimt. We hebben zelf die berg al beklommen en misschien zijn wij wel voor jou precies de basecamp die jij op dit moment nodig hebt in je leven. Misschien zijn we je eerste basecamp of je laatste. Het ligt er net aan hoever jij op jou reis bent.
Tijdens jou klim zekeren we jou aan ons vast. We slepen je er doorheen en brengen je naar het volgende basecamp of misschien zelfs de top van de berg.
En net zoals een berg beklimmen een avontuur is is ook deze persoonlijke reis een avontuur voor jou.

Een avontuur om nooit meer te vergeten. Met veel mooie, lieve, emotionele, sporten en geweldige avonturen bij ons in het mooie Zweden.
Je leeft met ons mee in het gezin. Maar je hebt ook een plekje voor jezelf. Gezellig samen eten, sporten, spellen, sauna, genieten en stappen maken.
Wanneer kom jij bij ons in het basecamp?

Of voor wie zal dat wat wezen?

En geloof me als ik eruit kan komen dan kan jij dat ook.
Ga je mee met ons op avontuur?

Stuur gerust een berichtje of mail naar:
Sjaakvandemheen@live.nl
Of bel
0649636925
En ik hoop tot ziens
Liefdevolle groetje,
Huize ROOTS