Van AH naar WOW

VAN AH ???? NAAR WOW ????

Van AH naar WOW wat bedoel je daar nu mee?

Nou dat is het volgende.
Wij willen de hulpverlening op een andere manier brengen. Vaak als je op een of andere manier hulp nodig hebt dan klinkt het vaak van AH . Dat klinkt een beetje zielig zo van je red het zelf niet meer of AH wat vervelend dat je daar heen moet enz.

Maar met Huize ROOTS willen we bereiken dat de mensen gaan zeggen oh WOW wat gaaf dat je daarheen gaat. Wat stoer van je en dat zou ik ook wel willen. Dat is meteen al een hele andere benadering van de hulpverlening.

En het komt al geregeld voor dat we hier gasten hebben die zeggen:

Het is zo bijzonder ik ben al eens naar een kliniek oid geweest en de mensen vonden dat vaak wat zielig en nu ga ik hierheen en de mensen vinden dat stoer. En ze zeggen daar wil ik ook wel eens heen.

Hoe cool en stoer is dat?
En dat is het gene wat we dus graag willen bereiken. Dat het stoer en cool is om hulp te vragen. Want het is namelijk ook stoer en cool om hulp te vragen. We zijn namelijk vaak veel te laat met het vragen en of accepteren van hulp. Daar weet ik zelf alles van. Als ik toch wat eerder hulp gevraagd had of hulp gezocht had dan had ik mezelf waarschijnlijk een hoop ellende en moeilijke momenten kunnen besparen. Maar ja ik durfde dat niet en vond het zeker niet stoer. Ik dacht altijd mijn boontjes wel zelf te doppen. Gelukkig had ik zelf mensen om me heen die ook toen het al redelijk laat was om hulp te vragen mij geholpen hebben.

En daarom willen wij het graag stoer maken. Want als de mensen om je heen het gaaf en stoer vinden wat je gaat doen is de kans namelijk veel groter dat je eerder de stap maakt om de hulp op te pakken. Want ineens ben je (of ben je voor je gevoel) niet zielig dat je hulp nodig hebt maar stoer.

En de dingen die we hier doen zijn ook heel erg stoer, leuk en gaaf. We willen je namelijk een avontuur bieden. Als je namelijk met mensen spreekt die een avontuur beleefd hebben dan hoor je vaak mooie levens veranderende verhalen. Ze hebben zichzelf beter leren kennen en ontdekken. Ze hebben geleerd grenzen te verbreken en aan te geven. En mooie diepe emotionele momenten meegemaakt die ze altijd bij blijven.

We willen een plek zijn waar je op jou tempo jezelf kan (her)ontdekken. Waar je mag zien hoe mooi en bijzonder je bent. Een veilige plek waar we niets documenteren en waar jij jij mag zijn.
Een plek zonder onderdeel met veel liefde.

Wanneer kom jij bij ons op avontuur?
Stuur gerust een berichtje.