Waarom Huize ROOTS?

Waarom zou je op het gebied van depressie, verslaving of burn out kiezen voor een verblijf bij Huize ROOTS?

Een verblijf bij Huize ROOTS is een unieke ervaring die levensveranderend is en die je voor de rest van je leven bij blijft.

Wij geloven dat als je mensen op een warme en liefdevolle plek brengt ze zichzelf kunnen herontdekken. Een plek waar je mag komen zoals je bent en mag gaan zoals je wilt zijn.

Je mag hier heerlijk je hart uitstorten want wij documenteren niets en dan ook echt niets. Bovenstaande vinden onze gasten erg fijn. Hoe heerlijk is het om eens je hart te kunnen luchten zonder dat ook maar 1 iemand het ooit ergens kan tegen komen in een dossier.

Wij werken erg kleinschalig met max 3 gasten tegelijk muv. van de schoolvakanties. Door die kleinschaligheid hebben we alle tijd voor je. 24 uur per dag staan we klaar voor jou. Om jou te laten ontdekken hoe mooi en bijzonder je bent.

Het unieke is dat onze gasten met ons in het gezin mee leven. Je bent niet èèn of andere patient die bij ons ergens in een huisje zit. Nee je bent onze gast en je kan volledig met ons als gezin mee leven en je krijgt zo een kijkje in het unieke leven in Zweden. Je mag languit in de bank liggen en je voeten mogen op tafel. We eten gezamelijk maar je hebt ook een plekje voor onszelf. En voel je vooral vrij en welkom. Ons huis is jouw huis dus relax en geniet. We hebben een huishouden gebasseerd op Jan Steen 😉 en dat leeft heerlijk relaxed haha.

Bij ons in huis is niet alles perfect maar juist daarom de perfecte plek om te leren genieten van een onperfect leven. Want het leven is namelijk niet altijd rozengeur en manenschijn. En wij willen jou helpen om te ontdekken dat je ondanks dat je leven niet perfect is jij wel een heerlijk leven kan hebben.

We willen samen met jou op zoek gaan naar je indentiteit. En dat doen we op onze eigen bijzondere manier. We gaan namelijk op avontuur. En dan ook nog eens op een avontuur dat bij jou past. Afgestemd op wat jij nodig hebt om je eigen ik te leren ontdekken.

Je zult zien dat je beschikt over een paar hele mooie kwaliteiten. Je zult merken dat je meer kan dan je denkt. En dat ook jij uniek bent. Jij bent zo bijzonder dat er maar 1 van jou rond loopt op de wereld.

Samen gaan we je leven opnieuw inrichten en leren je je sterke en je zwakke kanten in kaart te brengen. Je je valkuilen leert dicht te houden en je mentaal weerbaarder te maken…

Je zult ontdekken dat je meer kan dan dat je je jezelf voormogelijk had gehouden. Dat de avonturen die je hier beleefd je weer het gevoel geven dat je leeft. Het zal je ogen openen en je weer laten genieten van het leven.

We gaan genieten van de eenvoud van het leven. Heerlijk een stukje wandelen en een lekker worstje grillen in het bos. Op pad met de kajak om te genieten van de schitterende natuur. Samen een stuk mountainbiken op 1 van de 10 banen hier om de hoek. Of wat dacht van lekker ontspannen in de sauna van ons dorp met een heerlijke duik in het meer. We gaan sporten op jou niveau Door mijn ervaring als sportrainer vind ik het heerlijk om je zelfvertrouwen een boost te geven door middel van sporten. Of heerlijk samen met Mayke creatief aan de gang om zo ook thuis op de bank iets heerlijks ontspannends te kunne doen.

Al met al een verblijf wat je weer op het goede spoor zet. Op een manier en tempo dat bij jou past. En waar je erachter komt dat de oplossing vaak in jezelf ligt en dat het mogelijk is om je leven in een korte tijd weer op de rails te krijgen. Niet dat dat altijd even makkelijk is maar jij kan dat. En wij helpen je graag.

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in je leven? Stuur dan gerust een berichtje en we gaan samen met jou het avontuur van het leven opzoeken.

Liefdevolle groetjes,

Sjaak