WE GAAN VERHUIZEN

NEXT CHAPTER

We gaan verhuizen.

Ja een droomleven houd natuurlijk niet op als je hem aan het leven bent 😊
Je blijft ondertussen natuurlijk gewoon verder dromen.

En als je bij die dromen dan weer actie onderneemt dan komen ook die dromen weer uit. Gaat dat vanzelf?

Nee dat gaat niet vanzelf. Het is ook weer uit je comfort zone stappen en met mensen gaan praten en kletsen om je dromen waar te maken. Maar als je ze niet uitspreekt dan kunnen ze ook niet uitkomen.

Dit schitterende gebouw kwam te koop in Hällefors. Het is een oude school en past precies bij de de plannen die we voor ogen hadden en zich tegelijkertijd ontwikkelde toen dit te koop kwam.

Onze kinderen worden nu allemaal wat ouder en krijgen een steeds drukker en socialer leven. En dat houd in dat ik de afgelopen weken elke week een keer of 10 maar Hällefors heen en weer moet rijden.
Dat is toch bijna 500 km per week.

Ze zijn s avonds laat klaar met sporten en soms zijn we dan pas rond 20.30 eens thuis en dan moet er nog gegeten worden en dan is het bedtijd. Om 6.00/6.15 gaat de wekker weer want om 7.00/7.15 komt de taxi.

Al met al een hoop geregel en drukte om af te spreken met vriendinnen en na schoolse activiteiten enz. En zoals jullie weten zijn onze kinderen best actief.

Het gave aan dit huis is dat we Huize ROOTS nog veel mooier kunnen maken.  Dat onze visie en methode werkt is geen geheim meer natuurlijk. De afgelopen jaren hebben we al heel veel mensen mogen helpen om het goede zetje in de rug te geven.

Maar wat nou als je hetgeen wat je individueel doet ook eens zou proberen uit te vergroten naar en dorp?

Hällefors is 1 van de armere gemeentes in onze provincie. En armoede staat vaak gelijk aan een wat ongezondere levenstijl en minder actief leven. En voor de jeugd is er ook niet zoveel te doen.

Dus wat er niet is moet je creëren 🥰

De begane grond word onze nieuwe boksschool die boksschool word een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar de lessen gegeven worden. Boksen is een ideale methode om lekker bezig te wezen en met elkaar te sporten en te conecten. We wille er een kleine fitness ruimte bij creëren zodat iedereen leker aan de slag kan.

Aand de linkerkant komt de sportschool en aan de rechterkant is er een keuken en een kleine kamer en nog een groter kamer. Daar kunnende mensen elkaar ontmoeten door lekker te gamen. Eten te koken, lekker chillen en veel plezier maken. Met leuke thema avonden en gezelligheid.

Hoe we dat precies gaan doen is nog een puzzel.
Maar aangezien wij vinden dat je het beste in het diepe  kan springen want dan leer je het beste zwemmen gaan we gewoon van start en aldoende vinden we onze weg wel.

Buiten dat nog veel meer leuks op de planning maar dat komt later wel.

Zo dan zijn jullie allemaal weer op de hoogte.

Ps. We verhuizen eind januari en huize ROOTS blijft gewoon bestaan want dat gaat ook gewoon door op de nieuwe locatie.

Ons huis komt te koop mocht je al interesse hebben stuur dan gerust een berichtje.

Het is ideaal voor de klusser en je kan er een hele mooi bed en breakfast van maken. En met de drukte van de MTB banen vlak bij het huis en de mooie ligging kun je er vanuit gaan dat je de hele zomer voldoende aanloop hebt.