Word vriend van Huize ROOTS

We hebben een leuke nieuwe optie toegevoegd aan onze website. Dat is namelijk VRIEND VAN HUIZE ROOTS. Met het motto word een vriendje voor een tientje.

Waarom deze optie?

Nou dat zal ik eens zo goed mogelijk proberen uit te leggen.
We zijn in 2016 geëmigreerd naar Zweden met als doel en mooie en veilige plek creëren voor mensen die er om verschillende redenen even tussenuit moeten/willen.
Een plek waar ze mogen ontdekken hoe mooi, bijzonder en waardevol ze zijn.

De afgelopen 6 jaar hebben we dan ook al de eer gehad om een hoop mensen weer een zetje in de goede richting te geven. We hebben mensen leren omgaan met hun verslaving en we hebben mensen mogen begeleiden in hun eerste stappen uit hun depressie of burn-out. Maar we hebben ook al veel mensen mogen ontvangen die er op tijd bij waren. Dus voordat ze in een verslaving, burn-out, depressie afglijden en het herstel nog langer gaat duren of helemaal niet komt.

Onze droom is om hetgeen wat wij aanbieden bereikbaar te houden voor zoveel mogelijk mensen. We zitten dan ook met onze prijsklasse in de onderkant van ons segment. Dat is een bewuste keuze maar die zorgt natuurlijk ook voor behoorlijk wat uitdagingen. Zeker de afgelopen 2 jaar met corona en nu met de steeds meer stijgende prijzen en onzekerheid is het flink puzzelen. Maar dat maakt het avontuur en de droom die we hebben natuurlijk alleen maar mooier en uitdagender.

We willen met Huize ROOTS een plek creëren die dus een beetje van iedereen is. Zoals jullie vast wel weten verblijven onze gasten op het moment dat ze bij ons zijn bij ons in huis. Wij hebben geen clienten maar we hebben gasten. En het gebeurd dan ook regelmatig dat er hele mooie vriendschappen ontstaan. En zo word Huize ROOTS dus een beetje van iedereen en iedereen kan dus een beetje meehelpen.

Het lijkt ons fijn om met het potje van deze actie mensen wat tegemoet te kunnen komen in de kosten. We hebben natuurlijk vaak te maken met mensen die het zwaar en moeilijk hebben waardoor een verblijf bij ons bijna onmogelijk word. De afgelopen jaren zijn we zelf al redelijk wat vaak mensen tegemoet gekomen maar wat zou het mooi zijn om dat samen te kunnen doen.

We zijn geen voorstander om mensen een gratis verblijf bij ons aan te bieden maar als we ze een stukje zouden kunnen helpen om het betaalbaar te maken dan zou dat fijn zijn.

We vinden wel dat mensen zelf een gedeelte moeten betalen maar het zou fijn zijn als dat een beetje in verhouding ligt van hun eigen vermogen. We merken namelijk dat als mensen er zelf een gedeelte van moeten betalen de motivatie om er wat van te maken veel groter is.  En dat zorgt dan meteen weer voor een beter resultaat. En ons doel is natuurlijk altijd om een zo goed mogelijk resultaat te halen.

En we geven onze vrienden er graag wat voor terug. Op de vriendenpagina vind je meer informatie over ons leven in Zweden en we delen de mooiste plekjes met jullie. Plekjes die we de afgelopen jaren met wat speurwerk zelf ontdekt hebben. Maar jullie krijgen ook een kijkje in ons leven en we nemen jullie mee met onze lifestyle en er komen verschillende challenges die we met elkaar kunnen doen.
Een besloten groep op facebook waar je als je wilt al je vragen kan stellen en mee kan doen met de  challenges. Oh en we gaan natuurlijk de lekkerste recepten met jullie delen enz.

En we staan natuurlijk open voor nog veel meer leuke ideeën dus kom maar op stuur gerust een berichtje.

Samen mensen helpen dat is toch het mooiste wat er is?

Abonnement